ANA SAYFA > SPOR > KSK Divan Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

KSK Divan Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Divan Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu toplantısı Zübeyde Hanım Nikah Evi'nde gerçekleştirildi.

Zübeyde Hanım Nikah Evi'nde bu sezon ilk kez yapılan yönetimle divan buluşmasında Büyükkarcı, üyelere kulübün sportif ve mali durumuyla ilgili bilgi verdi.

Başkan Büyükkarcı, yıllardır yapımı beklenen yeni stat ve Mavişehir'de belirlenen arazide yapılması planlanan altyapı tesislerindeki son durumla ilgili üyelere açıklamalar yaptı. Seçimli olağan kongresini mayıs ayında yapacak yeşil-kırmızılılarda 2 yıldır görevde olan Başkan Turgay Büyükkarcı, yeniden aday olup olmayacağıyla ilgili soruya açık kapı bıraktı.Karşıyaka, yenilenen tüzükle belirlenen yönetimlerin yıllık yüzde 3'lük borçlanma yetkisi ve kulüp üyelik şartlarıyla ilgili önümüzdeki aylarda tüzük tadil kongresi yapmayı planlıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’nın bilim kahramanları ulusal turnuvada
Sonraki Haber Sosyal proje hazırlayarak sahneye çıkıyorlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?