ANA SAYFA > SPOR > KES, play offu garantiledi...

KES, play offu garantiledi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KES, play offu garantiledi...

Türkiye Tekerlekli Sandalye Bölgesel Ligde Karşıyaka temsilcisi Karşıyaka Engelliler Spor, Aydın Efeler Engelliler spor'u deplasmanda 47-41 yenerek play offu garantiledi.

İlk periyotu 16-10 önde tamamlayan KES, ikinci periyotta güçlü rakibinin sertliğine karşılık veremedi ve devre 26-26 berabere sonuçlandı:
3. periyota iyi başlayan ve sonunu da iyi bitiren Karşıyaka Engelliler, Aydın temsilcisi karşında periyot sonunda 38-32 öndeydi. Maçın final çeyreğindeki heyecanlı mücadelede rakibine taviz vermeyen KES maçı 47-41 kazandı ve maçların bitimine 4 hafta kalan play offu garantiledi. 
KES maça Ozan, Koray,Veysel, Uğur, Şahin beşiyle başladı. 35 dakika da aynı kadroyla mücadele etti. 36. dakikada oyuna antrenör Mehmet Akın girdi ve takımının üstünlüğünü devam ettirerek maçın kazanılmasını sağladfı. 
Maçtan sonra Karşıyaka Haber'e açıklama yapan kulüp başkanı Osman Ertöz, "Play offlarda da başarılı olarak 2. Lige çıkmak istiyoruz. Bu nedenle desteğe, sponsora ihtiyacımız var. Karşıyakalılara çağrı yapıyorum. Bize destek olmak amacıyla sponsorluğumuzu yapsınlar" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir sevdiğine koştu
Sonraki Haber Karşıyaka’da geleceğin judocuları yetişiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?