ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'yı Hakan Kuş sırtlıyor

Karşıyaka'yı Hakan Kuş sırtlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'yı Hakan Kuş sırtlıyor

Misli.com 3.Lig 3.Grup'ta Şile Yıldızspor'u 1-0 yenip bitime 3 hafta kala Play-Off hattıyla arasındaki puan farkını 3'e düşürerek iddiasını sürdüren Karşıyaka'yı Hakan Kuş sırtlıyor.

Şile önünde 90+3'üncü dakikada galibiyet golünü kaydeden Hakan, bu sezon 6'ncı kez attığı golle takımına direkt puan kazandırdı. Ligde 5 maçlık suskunluğunu bozarken toplam gol sayısını da 14'e çıkaran Kaf-Kaf'ın en skorer ismi attığı gollerle takımının yarıştan kopmamasını sağladı. 

Hakan Kuş, bu sezon 1-1'lik Esenler Erokspor, ilk yarıda 2-1 kazanılan Gölcükspor, 3-2 kazanılan ikinci yarıdaki Yalovaspor maçlarında skoru belirleyen golleri attı. Tecrübeli forvet sezonun ilk yarısında oynanan Yalovaspor, Arhavispor ve son Şile Yıldızspor randevularında maçın tek golünü ağlara göndererek takımına 1-0'lık galibiyeti getirdi. İzmir temsilcisi bu sezon Hakan'ın gol attığı 12 maçta yalnız 1 kez sahadan mağlubiyetle ayrılırken, 9 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Yıldız forvet takımının kazandığı 40 puanın 29'una golleriyle direkt katkı verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi orman köylerine 60 su tankeri dağıttı
Sonraki Haber Emektar Eminönü Feribotu duba olarak hizmet verecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?