ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın voleybol maçı ertelendi

Karşıyaka'nın voleybol maçı ertelendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın voleybol maçı ertelendi

Türkiye Voleybol Federasyonu, Ege Denizi'nde meydana gelen deprem nedeniyle yarın ve pazar günü oynanacak olan 5 karşılaşmanın ertelendiğini duyurdu.

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Ege Denizi'nde meydana gelen ve İzmir ile çevre illerde hissedilen deprem nedeniyle, profesyonel liglerde İzmir'i temsil eden takımların 31 Ekim Cumartesi ve 1 Kasım Pazar günü oynayacağı 5 karşılaşma ertelendi. AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Arkas Spor-Halkbank, Sigorta Shop Kadınlar 1. Lig'de Karşıyaka-Fenerbahçe, İzmirspor-Göztepe ve TVF Kadınlar 2. Ligi'ndeki Arkas-Denizli Merkez Efendi Bld., Bornova Bld.-Akhisargücü müsabakaları ileri bir tarihte oynanacak."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay: Şu ana kadar ilçemizde hasarlı bina ve yaralı bildirimi gelmedi
Sonraki Haber Karşıyaka'da 79 binada hasar var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?