ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın rakibinde belirsizlik hakim

Karşıyaka'nın rakibinde belirsizlik hakim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın rakibinde belirsizlik hakim

Sezonun ilk haftasında pazar günü Afyonspor'u konuk edecek Karşıyaka'nın rakibinin maça çıkıp çıkmayacağı belirsiz.

Transfer yasağını kaldıramayan, mali sorunlarını da aşamayan Afyonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda dün yine İzmir'de Bornova 1877 deplasmanında oynaması gereken maça çıkmadı. İzmir'e gelemeyen Afyon ekibi hükmen mağlup ilan edilecek. Geçen sezonun ikinci yarısında 2'nci Lig'den çekilip üst üste iki maça çıkmayınca Futbol Federasyonu tarafından hükmen yenik sayılarak küme düşürülen Afyonspor, bu sezon öncesi kadrosuna amatör oyuncular transfer etmişti.

Kulüpte bazı kişilerin yasağı kaldırma vaadiyle 35 amatör ve profesyonel genç futbolcuyu kampa alıp yasağın kalkması için futbolculardan ve ailelerinden para toplamaya çalıştığı iddia edilmişti. 3'üncü Lig'de takımlar amatör transfer yaparak oyunculara profesyonel lisans çıkarmadan amatör olarak da maçlarda görev verebiliyor. Geleceği belirsiz olan Afyonspor'un Karşıyaka maçına çıkıp çıkmayacağı netleşmezken, bir yandan rakibin durumuyla ilgili bilgi alan Kaf-Kaf, maç oynanacak gibi hazırlanıp pazar günü maç saatinde sahadaki yerini alacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Ünsal'dan Zabıta Müdülüğü'ne ziyaret
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nin tarife cetvellerine zam

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?