ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan sezon açılışı hamlesi...

Karşıyaka'dan sezon açılışı hamlesi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan sezon açılışı hamlesi...

Geçmiş yıllarda yıkılan ancak bir türlü yapılmayan Karşıyaka Stadı'nda yeni sezon açılışı yapan Karşıyaka Spor Kulübü yıllar sonra bu geleneği tekrarlama kararı aldı.

Karşıyaka’da sembolik sezon açılış tarihi yönetim kurulu ve futbol takımının programına göre belirlendi. Buna göre, 22 Ağustos 2025 Cuma Alsancak Stadı’nda gece maçı yapmayı planlandı. Gerekli izinlerin alınması ve saha tahsisinden sonra yapılacak organizasyonun için hatıra bileti satılması planlanıyor. Karşıyaka’nın taraftarı ile bulaşacağı nostalji ve sembolik sezon açılışında muhtemelen 2. Lig’in yeni ekibi Muğlaspor ile de özel bir maç yapılması programda yer alıyor. Aynı gün futbol takımı sahada olacak, basketbol ve voleybol takımlarının da tribünde yer alması düşünceler arasında.

Geçen sezon Bursaspor ile oynanan iç saha maçındaki tribün olayları nedeniyle Karşıyaka’nın iki maç seyircisiz oynama cezası bulunuyor. Play-Off maçında Muşspor önünde birincisini ödeyen Karşıyaka 7 Eylül’de oynayacağı Afyonspor maçını da seyircisi olmadan oynayacak. Kaf Kaf taraftarıyla 21 Eylül’de (üçüncü hafta) oynanacağı Balıkesirspor maçıyla taraftarıyla yeniden buluşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Orduspor karşısında ümit verdi...
Sonraki Haber Tugay: Üreticiye desteği sürdüreceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?