ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan koronavirüs mücadelesi için örnek çağrı

Karşıyaka'dan koronavirüs mücadelesi için örnek çağrı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan koronavirüs mücadelesi için örnek çağrı

Koronavirüs için Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin istenildiği an İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı'nın hizmetine tahsis edilebileceğini söyledi.

Virüs ile savaşta birlikteliğin önemine değinen Büyükkarcı, Tüm dünya zor ve kritik günlerden geçiyor. Dünya genelinde Koronavirüse bağlı ölüm sayısı 22 bini aştı. Ülkemizde de vaka sayısı gün geçtikçe maalesef yükseliyor. Dünyayı tehdit eden bu virüsle top yekün mücadele büyük önem taşıyor. 3 spor salonu, 2 kamp merkezi ve idari binanın yer aldığı Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerimiz Koronavirüs ile savaşta istenildiği an İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Sağlık Bakanlığının kullanımına tahsis edebiliriz. Bu virüsten ülke olarak hep birlikte mücadele ederek kurtulabiliriz. Her türlü fedakarlığa hazırız" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Doğukan İnci'nin hedefi gol krallığı
Sonraki Haber Başkan Tunç Soyer'den Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?