ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı'na ziyaret

Karşıyaka'dan altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı'na ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı'na ziyaret

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Hamza Dağ, İZVAK Başkanı Ali Erten ve AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu Mavişehir Spor Alanı’nda yapılması planlanan altyapı tesisleriyle ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

Genel Sekreter Mehmet Yaya ve Yönetici Kazım Türk'ün de katıldığı ziyaretin ardından  KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, “Bakanımızdan gereken onayı aldık. TOKİ ile proje detayları üzerinde çalışmaya başlıyoruz. En kısa zamanda altyapılarımızı ayağa kaldıracak bu projeyi hayata geçireceğiz. Karşıyakamıza hayırlı olsun. Bu projenin gerçekleşmesi için büyük emek ve destek veren AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Hamza Dağ’a, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a camiamız adına teşekkürlerimizi borç biliriz” açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Küba - İzmir ilişkileri güçlenecek
Sonraki Haber Ekonomiye Pazaryeri dopingi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?