ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka yeni sezon için transfer yapabilecek mi?

Karşıyaka yeni sezon için transfer yapabilecek mi?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka yeni sezon için transfer yapabilecek mi?

Dünya çapında sağlık, iş ve finans sektörünü sarsan koronavirüs pandemisi nedeniyle bütün spor organizasyonları ertelenip uluslararası federasyonlar yeni tedbirler almak zorunda kalırken, Karşıyaka'ya az da olsa yeni sezonda transfer yapabilme umudu doğdu.

Salgın nedeniyle futbol ekonomisi tüm dünyada büyük zarar görürken, FIFA ve UEFA da ödemelerini yapmakta güçlük çeken kulüpler için bir dizi önlem aldı. Futbolun dünyadaki patronu FIFA, oyuncuların alacaklarını tahsil etmek için kendisine yapacağı başvurularda salgının tüm dünyada büyük etki yarattığı mart ayını hariç tuttu. UEFA da en üst kategorideki ligler için çok sıkı bir şekilde uyguladığı Finansal Fair Play yükümlülüklerini 2020-21 sezonu için askıya aldı.Eski futbolcularına olan borçları yüzünden 4 sezondur transfer yapamayıp aynı kadroyla mücadele eden Karşıyaka, kulüpleri korumak için atılacak sonraki adımlarda transfer yasaklarının da tek dönemliğine askıya alınmasını bekliyor.

Transfer yasakları konusunda geçmiş yıllardaki borçların ödenmesini şart koşan FIFA'nın yasaklı kulüplere bu hakkı tanımasının çok güç olduğu ancak gelişmelere göre bazı esneklikler tanınabileceği öğrenildi.Kaf-Kaf'ın transfer yasağını geçen devre arasında borçlu olduğu futbolcu ve teknik adamlardan muvafakatname alarak kaldırma girişiminden sonuç çıkmamıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir gıda paketlerine kavurma da ekledi
Sonraki Haber Karşıyaka'da korona testi yapılmaya başlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?