ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka U11 Futbol Turnuvası düzenlendi

Karşıyaka U11 Futbol Turnuvası düzenlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka U11 Futbol Turnuvası düzenlendi

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği ile Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Karşıyaka U11 Futbol Turnuvası düzenledi.

10 Takımın katılacağı Turnuva 21 Ocak Pazartesi günü Fikri Altay Ahmet Beko Futbol Sahasında başlayacak. 2008,2009 ve 2010 doğumlu futbolcuların katılacağı turnuva 3 gün sürecek. Beşerli 2 gruptaki turnuvada ilk iki gün grup maçları oynanacak. İlk iki sırayı alan takımlar çarpraz eşlemeli olarak final grubunda mücadele edecek.
2x20 (İki devre, 20 dakika) ve 8'er kişiyle oynanacak olan maçlara A Grubunda Tellibahçe, Dedebaşı, Bostabnlıspor, Yeşiltepespor, Örnekköyspor, B Grubunda Fikri Altay, Karşıyaka Belediyespor, Mavişehir 79 Yıldızspor, Zübeyde Hanım Mahallesi Elitspor, Nergizspor katılacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KODA, Adnan Saygun için sahnedeydi!
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan transfer

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?