ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka U11 Futbol Turnuvası başladı...

Karşıyaka U11 Futbol Turnuvası başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka U11 Futbol Turnuvası başladı...

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği'nin Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa organize ettiği Karşıyaka U11 Futbol Turnuvası başladı.

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği'ne üye olan 10 kulübün U11 futbol takımlarının katıldığı  turnuva Fikri Altay Ahmet Beko Futbol Sahasında bugün oynanan karşılaşmalarla başladı. Maçlar gün boyu devam etti.
2008,2009 ve 2010 doğumlu futbolcuların katıldığı turnuva 3 gün sürecek. Statü gereği beşerli 2 grupta oynanacak turnuvada takımlar ilk iki gün grup maçları için karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaların sonunda ilk iki sırayı alan takımlar çarpraz eşlemeli olarak final grubunda final için ter dökecek. 2x20 (İki devre, 20 dakika) ve 8'er kişiyle oynanacak olan maçlarda oluşan gruplar şöyle:
A Grubu: Tellibahçe, Dedebaşı, Bostanlıspor, Yeşiltepespor, Örnekköyspor,
B Grubu: Fikri Altay, Karşıyaka Belediyespor, Mavişehir 79 Yıldızspor, Zübeyde Hanım Mahallesi Elitspor, Nergizspor.
Turnuvanın açılış vuruşunu yapan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, sporun çocuklarımızı her türlü kötü alışkanlıktan koruyacağını dile getirerek, "Hepinizin bildiği üzere şu anda yarı yıl tatiline girmiş bulunmaktayız. Çocuklarımız yoğun geçen eğitimlerine kısa bir ara verdiler. Şimdi dinlenecek, güzel vakit geçirecek ve yeni döneme çok daha zinde bir şekilde hazırlanacaklar. Biz de Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi olarak Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneğimiz ile birlikte bugün burada onlar için bir organizasyona imza atıyoruz. Biz biliyoruz ki spor çocuklarımızı tüm kötü alışkanlıklardan uzak tutacaktır. Bu amaçlarla bugün burada çocuklarımız için başlangıç vuruşunu yapıyorum. Kazanan çocuklarımız olsun" dedi.
Turnuva başlangıcı öncesinde Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Nevzat Altınkalp, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel ve Müdür Yardımcısı Gülbeyaz Muştu'ya plaket de takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Fotoğraflar: www.karsiyakahaber.com

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deniz Yurdun vefat etti
Sonraki Haber Gaz sızıntısı büyük panik yarattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?