ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Kültürspor bitime 4 hafta kala şampiyon...

Karşıyaka Kültürspor bitime 4 hafta kala şampiyon...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kültürspor bitime 4 hafta kala şampiyon...

İzmir 2. Amatör Futbol Ligi 2. Grubunda mücadele eden Karşıyaka Kültürspor ligin bitimine dört hafta kala şampiyon olarak 1. Amatör Lige yükselişini garantiledi.

Liderliğini sürdüren ve bugün en yakın takipçisi Zübeyde Hanım Mahallesi Elitspor’u farklı bir skorla 8-2 yenerek puanını 25'e çıkaran Karşıyaka Kültürspor ligin bitimine 4 hafta, 3 maç kala bir üst lig olan İzmir 1. Amatör Futbol Ligine şampiyon olarak çıkmayı garantiledi.
9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik ile 25 puan toplayan Karşıyaka Kültürspor en yakın rakibine 9 puan fark yaptı. Her türlü averaj hesabında da üstün olan Karşıyaka Kültürspor'un hedefi kalan 3 maçını da kazanarak yenilmeden ligi tamamlamak.
Başkan Adem Taş, "Sezon başında güçlü bir kadro kurduk. Hedefimiz şampiyonluktu ve  İbrahim Acar hocamızın yönetiminde bu hedefimize adım adım yaklaşıyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Kerem Ali Sürekli Ak Parti İl Yönetimini açıkladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?