ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka gol atamıyor...

Karşıyaka gol atamıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka gol atamıyor...

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son 5 maçında 5 mağlubiyet alan ve düşme hattından bir türlü kurtulamayan Karşıyaka, sezonun ikinci yarısında gol yollarında büyük sıkıntı yaşıyor.

 İlk devrede oynadığı 17 maçta 19 kez rakip fileleri sarsan yeşil-kırmızılı takım, ikinci yarıda çıktığı 8 karşılaşmada sadece 4 gol atabildi. Bu periyotta Sakaryaspor, Bandırmaspor, Niğde Belediyespor (D) ve Gümüşhanespor karşısında gol sevinci yaşayamayan Karşıyaka, Silivrispor, Bugsaşspor (D), Hacettepespor ve Pendikspor (D) ağlarını birer kez sarstı.

Yeşil-kırmızılı takım ikinci devredeki hiçbir müsabakasında 90 dakika içinde 2 gol atamadı. Toplam 23 golü bulunan Karşıyaka, grupta en az gol atan 4 ekipten biri konumunda. Golcü futbolcu Can Erdem'in devre arasından takımdan ayrılmasıyla forvette sıkıntı yaşamaya başlayan Karşıyaka'da ikinci yarıdaki karşılaşmalarda Hakan, Bartu, Mahmut ve Doğukan birer kez rakip fileleri havalandırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da 70 bin fidan toprakla buluştu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da Waters kadro dışı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?