ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka futbolda Taşyürek gitti, Güraçar geldi...

Karşıyaka futbolda Taşyürek gitti, Güraçar geldi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka futbolda Taşyürek gitti, Güraçar geldi...

Karşıyaka'da sezonun 2. antrenörü olan Ahmet Taşyürek ile yollar ayrıldı. Yeşil-kırmızılar takımın başına 47 yaşındaki Erman Güraçar'ı getirdi.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta topladığı 21 puanla 13. sırada yer alan Karşıyaka'da İçel İdman Yurdu mağlubiyeti sonrası teknik direktör Ahmet Taşyürek ile yollar ayrıldı. Kaf-Kaf takıma genç teknik patron Erman Günaçar'a emanet etti. Yeşil-kırmızılı ekipte Cüneyt Biçer'in yerine getirilen 49 yaşındaki teknik adam beklentileri karşılayamadı. Taşyürek, İzmir ekibinde ligde çıktığı 11 karşılaşmada 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetlik bir performans sergiledi. Karşıyaka, Ahmet Taşyürek yönetiminde ligde 1 puan ortalaması tutturdu. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan, beş sezon sonra transfer yasağını kaldırarak, kadrosuna takviyeler yapan Karşıyaka, bu sezon görev getirdiği teknik direktörler Cüneyt Biçer ve Ahmet Taşyürek'ten istediği verimi alamadı. Büyük umutlarla görev gelen Ahmet Taşyürek ile yollar karşılıklı olarak ayrıldı. 
BOŞ MUKAVELEYE İMZA ATIYOR
Karşıyaka'da yönetim teknik sezon başında da masaya oturduğu Erman Güraçar ile anlaşma sağladı.  47 yaşındaki genç teknik adamın boş mukaveleye imza attığı bildirildi. Son olarak geçtiğimiz sezon 2. Lig'de görev yaptığı Niğde Anadolu Futbol Kulübü'nü kümede bırakma başarısını gösteren 47 yaşındaki genç teknik adam, Kırıkkale Büyük Anadolu, Halide Edip Adıvar Spor Kulübü, Somaspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor'u çalıştırdı. Bucapor ve Manisaspor ise sportif direktörlük görevinde bulundu. Kariyerinde A Milli Takım formasıda giyen Erman Günaçar, uzun yıllar Süper Lig'de Beşiktaş, Trabzonspor, Denizlispor, Bursaspor, Ankaragücü ve Kocaelispor gibi kulüplerin futbolcu olarak görev yapmıştı. (Görkem TÜRKYILMAZ/ Yenigün)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka U 18 Basketbol Takımına pizza ziyafeti
Sonraki Haber İzmir SGK’da devir teslim töreni

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?