ANA SAYFA > İZMİR > İzmir SGK’da devir teslim töreni

İzmir SGK’da devir teslim töreni

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir SGK’da devir teslim töreni

Mart 2016 tarihinden bu yana İzmir SGK İl Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Ekrem Gülcemal emekliye ayrılarak görevini Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yavuz Kurt'a teslim etti.

Görevde bulunduğu süre boyunca başarılı çalışmalara imza atan Gülcemal yaptığı konuşmada “Bu Kurumdaki çalışma sürem ve özellikle İl Müdürlüğü görevim süresince İzmir SGK’da temizlik görevlimizden - güvenliğimize, şoför arkadaşlarımızdan - memurumuza, icra memurumuzdan – denetmenlerimize, avukatlarımızdan – doktorumuza, eczacımıza ve diğer sağlık personelimize,  şefimizden - Merkez Müdür Yardımcımıza, Merkez Müdürümüzden - İl Müdür Yardımcılarımıza kadar tüm ekip arkadaşlarımın; az kadromuza, kısıtlı mali ve özlük haklarına rağmen çok fazla iş, çok fazla sorumluluk, olağan üstü çalışma ile İzmir’in sosyal güvenliğinde bir başarı hikayesi yazdığına şahit oldum. Sizlerden çok şey öğrendim. Hedefe varmak için mazeret üretmeksizin çalışmayı, başarının bir ekip işi olduğunu ve bu ülkede tüm zorluklara rağmen fedakârca çalışan insanlar olduğunu öğrendim.  Sizinle bu Kurumda çalışmak, aynı havayı solumak benim için büyük bir onurdur” diyerek görevini teslim ettiği İl Müdürü Yavuz Kurt'un daha önceki çalışmalarından bahsederek başarılar diledi.  SGK İl Müdürlüğü görevinden emekli olarak ayrılan Ekrem Gülcemal'in ulusal bir firmada Sosyal Güvenlik ve İş Hukuku Direktörü olarak çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.
    

İzmir SGK İl Müdürü Yavuz Kurt ise yaptığı konuşmada Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının fedakâr çabaları ile Türk idare tarihinin en önemli yapısal dönüşümlerinden birinin gerçekleştirildiğini belirterek “İl Müdürünüz olarak ekibinize dâhil olmaktan büyük bir gurur ve heyecan duymaktayım. El ele, prim gelirlerimizi artırmak, sosyal güvenliği yaygınlaştırmak, kayıt dışılığı önlemek ve hizmet kalitemizi yükselterek vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak için çalışacağız” dedi.
 
İl Müdürü Yavuz Kurt ayrıca tüm personelin ihtiyaç ve sorunlarının idarenin önceliği olacağını ifade ederek “Sevgiyle ve güvenle yazacağımız bu yeni hikâyede adalet, merhamet ve muhabbetle idare edebilmeyi diliyorum. Hep birlikte Milletimizin ve Devletimizin âli menfaatlerini kıskançlıkla ve inatla muhafaza edecek, hızlı ve doğru, etkin ve verimli, paydaşlarımız ve çözüm ortaklarımızla birlikte istişareye dayalı hizmet üretmeye odaklanacağız. Yenilikçi ve dinamik bir anlayışla sorunlarımızı fırsata çevirecek bir anlayışı hâkim kılacağız. Gelecek ve çözüm odaklı, iletişime dayalı kolektif bir yönetimi benimseyeceğiz.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka futbolda Taşyürek gitti, Güraçar geldi...
Sonraki Haber Üniversiteli Karşıyakalılar Birliği'nden açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?