ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyesi, Bossan’dan fark yedi

Karşıyaka Belediyesi, Bossan’dan fark yedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi, Bossan’dan fark yedi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne katılan ve ilk maçını kaybeden Karşıyaka Belediyespor, ligdeki ikinci, evindeki ilk maçından farklı yenilgiyle ayrıldı: 72-56.

Karşıyaka Örnekköy Zühtü Işıl Spor Salonu’nda oynanan ve Bornovalı seyircilerin daha fazla olduğu karşılaşmada Bornova Bossanspor ile ancak ilk perityotta başa baş skor dengesi içinde olan Karşıyaka Belediyespor; son üçperiyotta rakibinin üstünlüğünü kabul etti.  
İnanç Koç’un çalıştırdığı Karşıyaka Belediyespor ilk periyodu 15-14 geride tamamladı. Bornova Bossanspor 2. Periyottan itibaren oyuna hakimiyetini  koydu ve devreyi de 34-29 önde kapattı.
Üçüncü periyotta farkı artıran Bornova temsilcisi, son periyotu daha da rahat oynadı ve maçtan 16 sayı farkla 72-56 galip ayrıldı. 
Karşılaşmayı Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Pınar Karşıyaka başantrenörü Ufuk Sarıca ile birlikte izledi. 
Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ben ölürsem seni iyileştiremem ki!
Sonraki Haber Başkan Tugay’dan Karşıyakalı muhtarlara yemek..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?