ANA SAYFA > SPOR > Karagözlü, 1912 Karşıyaka Derneği'ne başkan adaylığını açıkladı

Karagözlü, 1912 Karşıyaka Derneği'ne başkan adaylığını açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karagözlü, 1912 Karşıyaka  Derneği'ne başkan adaylığını açıkladı

Karşıyaka Spor Kulübü voleybol şube eski yöneticilerinden, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü Süt Teknolojisi AnaBilim Dalı Docent Cem Karagözlü, "Yeni, Genç, Güçlü 1912 Karşıyaka Derneği" parolasıyla 1912 Karşıyaka Derneği'ne başkan adaylığını açıkladı.

Karagözlü'nün açıklaması şöyle:
Değerli Büyüklerimiz ve Sevgili Kardeşlerimiz;
20 Nisan 2002 tarihinde gerçekleştirilen Karşıyaka Arama Konferansı ile temeli atılan 1912 Karşıyaka Derneğimiz 13 Mart 2004 tarihinde 28 önceki KSK başkanları ve yöneticilerinin içinde bulunduğu Karşıyakalıların imzaladığı tüzük ile kuruldu.
17 yıl önceki o arama konferansımızda hem KSK’nü hem de Karşıyaka’mızı konuşup tartışmıştık. Kalın bir cilt ile sonuç raporunu yayınladığımız arama konferansı ile 1912 Karşıyaka Derneğimizin yol haritasını çizerken 100. Yıla yaklaşan Kaf Sin Kaf’ımız için bu gün dahi geçerli tespitleri ortaya koymuştuk.
1912 Karşıyaka Derneğinin ana hedefleri neydi?
• Karşıyaka ve KSK’nün tarihi ve kültürel değerlerini araştırmak, yaygınlaştırmak, korumak.
• Ulusal ve uluslararası düzeyde Karşıyaka ve KSK sevgisinin yaygınlaştırmak, KSK camiamızı ve taraftar kitlemizi genişletmek, dayanışmayı arttırmak. Karşıyaka lobisini, kamuoyunu oluşturmak.
• Sporcu yetiştirmek, özendirmek, ödüllendirmek, KSK’nün ulusal ve uluslararası sportif başarılarını arttırmak.
• Spor araştırma ve eğitim merkezleri, spor okulları, halk ve sporcu sağlığı eğitimi ve tedavisi merkezleri açmak.
• KSK’ne kendi gelirleri ile yönetilebileceği kalıcı ekonomik mali kaynak sağlayacak projeler geliştirmek ve uygulamak, Karşıyaka imajını, renklerini, logo vd. marka özelliklerini, tüketim gücünü harekete geçirmek.
• KSK’nün ülke spor yönetimlerinde yer almasını temin etmek, diyalogları geliştirmek.
• KSK’ne hizmet veren sporculara, yöneticilerine sahip çıkmak, vefa ve şükran duygularını ortaya koymak.
• Karşıyaka’nın sosyal, kültürel, ekonomik yapısını canlandırmak, geliştirmek.
Bu güne geldiğimizde geçmiş dönem başkanlarımız ve yönetimlerimiz bu hedefler için fedakârca çalıştı. Herkese çok ama çok teşekkür ediyoruz.
Bildiğiniz üzere 21 Mayıs 2019 Salı günü 1912 Karşıyaka Derneğimizin Olağan Genel Kurulu var.
Eğer bizlere destek verirseniz birlikte başta Karşıyaka Spor Kulübü’müze ve Karşıyaka’mıza madden ve manen desteğe, desteğin ötesi her türlü fedakârlığa hazırız.
Bu amaçla;
- Karşıyaka Spor Kulübü’müzün hak ettiği başarılara ulaşması için KSK Yönetimi ile uyumlu bir şekilde çalışmaya başlayacağız. KSK alt yapılarına yönelik maddi, manevi bir başlangıç desteği yarattık. Bu konuda Karşıyaka Spor Kulübü’müz ile yapacağımız istişare sonrası desteğimizi koşulsuz aktaracağız. Ve katkımız artarak da devam edecektir.
- Bu gün play - off mücadelesi veren gençlerimizin yetiştiği Futbol altyapı lojmanımıza benzeri yatırımlarımız ile yine KSK alt yapısına desteğimizi kalıcı olarak sürdürmeyi hedeflemekteyiz. Olası lojman ve tesis için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ön görüşmeler yaptık. Kulübümüze verilecek bazı teknik detayları 1912 Karşıyaka Derneği ile çözmek olası görülmektedir.
- Karşıyaka Belediyemiz ve Belediye Başkanımız ile işbirliği halinde ortak projeleri arttırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Özellikle yıllardır süren okullardaki KSK ve Karşıyaka tanıtımlarını Karşıyaka Belediyemiz ile birlikte sürdürerek ve Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile yapacağımız protokol ile kalıcı hale getirerek Karşıyaka’mızı çocuklarımıza anlatacağız. Karşıyaka’da KSK atkısız çocuk kalmayacak.
- Ankara ile ilişkilerimizi arttırıp başta stat, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu olmak üzere, KSK profesyonel futbol takımı kamp tesisleri için yapılan girişimlere destek vererek her siyasi partiden lobi oluşturmayı hedefliyoruz.
- Karşıyaka’mız için çalışan tüm STK’lar ile işbirliğimizi arttırarak devam edeceğiz.
- Yerelde yaz başında İzmir Büyükşehir Başkanı Sayın Tunç Soyer ve Karşıyaka Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay’ın konuk olduğu ve KSK’müz ve 1912 Karşıyaka Derneğimizi anlatarak desteklerinin artarak devam etmesi için bir yemekte camiamızı bir araya getirmeyi planlıyoruz.
- KSK’nün sporun her alanında yalnız olmadığını yapacağımız lobi çalışmaları ile Türk spor kamuoyuna duyurmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda TFF Milli Takım Teknik Direktörü Sayın Şenol Güneş, TBF Başkanı Sayın Hidayet Türkoğlu ve Milli Takım hocamız Sayın Ufuk Sarıca’yı davet ederek geçmişte yaptığımız söyleşi ve toplantılara yeniden başlamayı hedefliyoruz.
- KSK ve Karşıyaka geçmişi ile ayaktadır. Üçüncü “Yüzyıllık Çınarın Efsaneleri” – Vefa Gecemiz ile büyüklerimize şükranlarımızı sunacağız.
- Derneğimizde kurucu ve geçmiş dönem başkanları ile “İstişare Kurulu”nu tüzük değişikliği ile oluşturup yasal zeminde 1912 Karşıyaka Derneğinin çalışmalarına tecrübeleri ile katkı vermek üzere davet edeceğiz.
- Geçmiş dönemde başlayan ve planlanan tüm projeler bu dönemde de devam edecektir. Mevcut dernek yerimizi daha aktif kullanmak üzere gerek İstişare Kurulumuz, gerek komitelerimiz için kullanışlı hale getirmek amacı ile bir Karşıyakalı üniversite öğrencisine eğitim bursu vererek istihdam etmeyi planlıyoruz.
Değerli Büyüklerimiz ve Sevgili Kardeşlerimiz;
1912 Karşıyaka Derneğimiz her zaman KSK’nün ve Karşıyaka’nın yanında destek olan, proje üreten huzurlu bir oluşumdur. Bu yapının dinamiği ikişer yıllık yönetimler ile sağlanmaktadır. Geçmiş dönemlerde bu yönetimlerde çalışan üyelerimiz bu gün KSK yönetimlerinde ve Karşıyaka’mızın çeşitli platformlarında başarı ile görev yapmaktadır. Bir fikir ve yönetici kuluçkahanesi olan derneğimiz 2019 – 2021 döneminde de bu anlayışı ile çalışması inancı ile bizler bir araya geldik. Sizlerin desteği ile bir önceki yönetimden alacağımız 1912 Karşıyaka bayrağını bir adım öteye taşıyıp iki sene sonunda devir ederek derneğimizin sürdürebilirliğini bir kez daha göstermeyi hedefliyoruz.
Her zaman söylediğimiz gibi; 1912 Karşıyaka Derneği Yeşildir Kırmızıdır. Kulübünün aşığıdır.
Saygı ve sevgilerimizle.
Yönetimimize destek veren arkadaşlarımız adına
Cem Karagözlü

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya yazık oldu...
Sonraki Haber ''Kemâl'' 100. yıl anısına Karşıyaka’da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?