ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'a prim morali

Kaf Kaf'a prim morali

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'a prim morali

Bu sezon ilk kez art arda 5 galibiyet alarak son 5 hafta kala Play-Off hattında üçüncü sıradaki yerini sağlamlaştıran Karşıyaka'ya prim morali geldi.

Cumartesi günü oynanan Ayvalıkgücü Belediyespor maçı öncesinde henüz sezon bitmeden 7 Nisan için olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan yeşil-kırmızılılarda futbol şube yönetimi kritik maç arifesinde takıma prim borçlarını kapattı.

Karşıyakalı futbolculara Altay derbisi galibiyeti için 35 bin 500, Uşakspor deplasman galibiyeti için ise 30'ar bin TL prim ödemesi yapıldı. Kaf-Kaf, en yakın rakibi Ayvalıkgücü'nü 2-0 yenerek puan farkını 4'e çıkarırken, Play-Off'taki muhtemel rakibi karşısında saha avantajını almak için de büyük adım attı. Karşıyaka'da futbol şube yönetimi bayram öncesi de takıma ödeme yapmaya çalışacak. Kaf-Kaf bayramın ardından 25 Mart Çarşamba günü Denizli İdmanyurdu deplasmanına çıkacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şehrini seven, hizmet aşkıyla yanan insanlarla hayat daha da güzel…
Sonraki Haber İzmir zeytin ve zeytinyağında markalaşma yolunda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?