ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, şeytanın bacağını kırmak istiyor

Kaf Kaf, şeytanın bacağını kırmak istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, şeytanın bacağını kırmak istiyor

TFF 3.Lig 2. Grup'taki ikinci yarının ilk maçında Pazar günü Van Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak olan Karşıyaka çalışmalarnı sürdürüyor...

Karşıyaka, 4 sezondur devrenin açılış haftalarında kazanamıyor. İkinci yarının ilk haftasında son olarak 2013-14 sezonunda 1'inci Lig'deyken Şanlıurfaspor'u 1-0 yenen Karşıyaka, ardından galibiyete hasret kaldı. Yeşil-kırmızılılar, 1'inci Lig'de 2014-15 sezonunda Antalyaspor'la 2-2 berabere kalıp 2015-16'da evinde Adana Demirspor'a 2-1 yenildi. 

TFF 2'nci Lig'e düştükten sonra 2016-17 sezonunda ikinci yarının ilk maçında Bugsaşspor karşısında sahadan golsüz beraberlikle ayrılan Karşıyaka, geçen sezon ise yine 2'nci Lig'de Sakaryaspor'a evinde 1-0 teslim oldu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Kocaoğlu'ndan teşekkür
Sonraki Haber Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği'nde ilk genel kurul...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?