ANA SAYFA > SPOR > İZVAK genel kurulu öncesi tansiyon yükseliyor

İZVAK genel kurulu öncesi tansiyon yükseliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZVAK genel kurulu öncesi tansiyon yükseliyor

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'nın genel kurulu öncesi tansiyon yükseliyor. Dinamik Grup oluşumu ile başkanlığa talip olan iş insanı Emre Sarıgedik, mevcut başkan Ali Erten'in kardeşi, sekreteri ve büro çalışanını vakfa üye yaptığını ileri sürdü.

Kendi çevresinden İzmir futboluna katkı sağlamak için çalışmaya hazır birçok ismin İZVAK'a üyelik başvurusunun reddedildiğini söyleyen Sarıgedik, "İZVAK tüzüğüne göre İzmir futboluna katkı sağlayacak isimler üyelik için seçilir. Ben sayın Erten'e soruyorum. Ali beyin ofisinde çalışan sekreteri Yasemin Ersan ve yine ofisinde çalışan Mesut Tekaslan ile kardeşi olan Metin Erten acaba İZVAK'a nasıl bir katkı sağlamıştır. Mutlaka katkı sağlamışlardır ama ben merak ediyorum bu katkıyı. Bilgi almak istiyorum. Bizim çevremizdeki birçok arkadaşımızın üyelik başvurusu reddedilmişti" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Pınar Karşıyaka erteleme istedi
Sonraki Haber Küçük sinek mide bulandırır…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?