ANA SAYFA > SPOR > İYİ Partili Berber, AK Parti İlçe Başkanı'nı ziyaret etti

İYİ Partili Berber, AK Parti İlçe Başkanı'nı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İYİ Partili Berber, AK Parti İlçe Başkanı'nı ziyaret etti

Karşıyaka Stadı'nın yerinde yapılması için Karşıyaka'da 30505 imza toplayan İYİ Partili Volkan Berber, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu'nu ziyaret etti.

Daha önce medyada ters düştüğü Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu'nu “Konu Karşıyaka Stadı olunca akan sular durur" diyerek ziyaret eden ve Karşıyaka forması hediye veren Volkan Berber, “Sayın Çiftçioğlu’nu bugünkü ziyaretim stadımızın yerinde yapılması için topladığımız 30505 imzanın Gençlik Spor İl Müdürlüğüne teslim edilmesi ile ilgili. Geçen hafta imzaların Spor İl Müdürlüğü’nden Spor Bakanlığına gönderildiği bilgisini aldım. Bu konuyla ilgi Sayın Çiftçioğlu’nun Spor Bakanlığı ile görüşmeler yapacağına sevindim ancak Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın stat yeri tahsisinin 29 yıllığına uzatılmasını talep edeceği bilgisi bizleri biraz sıkıntıya soktu. Biz stadımızın 29 yıl olarak değil tamamen devrini istiyoruz” dedi.

İYİ Partili Volkan Berber konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’na gerçekleştirdiğim ziyarette gündemimiz Karşıyaka Stadı idi. Sayın Başkanımızda ve hükümetimizin yetkililerinde Karşıyaka Stadını yapma noktasındaki iradeyi ve heyecanı görmek bizleri mutlu etti. Karşıyaka’da birlik ve beraberlik ruhu içinde Stadımızı İnşa Edeceğimizden şüphem yok." 

Karşıyaka Stadı ile ilgili hiçbir sorun kalmadığını ve artık işin Spor Bakanlığında olduğunu belirten Volkan Berber, statla ilgili tüm konuları konuştuktan sonra Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Sayın İsmail Çiftçioğlu’na “İsmail Çiftçioğlu” yazılı Karşıyaka formasını hediye etti. Misafirperverliklerinden dolayı Çiftçioğlu'na teşekkür eden Volkan Berber, en kısa zamanda stadımızın yerinde yapılması için destek beklediklerini belirterek ziyaretini tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'ya transfer yasağı
Sonraki Haber Kılıçdaroğlu’ndan Soyer’e övgü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?