ANA SAYFA > SPOR > Dünya Şampiyonu Öcek Bostanlıspor’da…

Dünya Şampiyonu Öcek Bostanlıspor’da…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya Şampiyonu Öcek Bostanlıspor’da…

Spordaki geniş branş yelpazesi ile Karşıyakalılar başta olmak üzere 3 yaşından 80 yaşına kadar herkese, her kesime spor yapma olanağı sağlayan Bostanlıspor şimdi de teakwondo çalışmalarını dünya şampiyonu ile başlatıyor.

Türkiye’nin bu spordaki önemli isimlerinden birisi olan ve sayısız şampiyonlukları bulunan Seyit Öcek, Bostanlıspor teakwondo akademisinin başına geçti.
Haftanın belirli günlerinde Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde yeni sporcuları yetiştirmeye başlayacak olan Seyit Öcek en son 2-3 Şubat 2023 tarihinde İstanbul’da yapılan Dünya Başkanlık Kupası 61-65 Teakwondo Pumse da şampiyon olarak kürsüye çıkarak, İstiklal Marşımızı dinlettirmişti. 
Kukuvon 5. Dan Uluslararası antrenör belgesine sahip olan Seyit Öcek, milli sporcu olup, antrenör ve hakem lisanslarına da sahip olan Türk Teakwondo sporunun önde gelen prestijli isimlerinden birisi.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, uzun yıllar öncesinden tanıdığı Seyit Öcek’i antrenör kadrolarına almakla mutlu olduklarını ve çok yakın gelecekte Bostanlıspor teakwondoda da şampiyon sporcular yetiştireceklerini söyledi.
Bostanlıspor Teakwondo Akademisi her yaş grubundan kadın erkek sporcu adaylarına hafta için akşam saatlerinde hizmet verecek. Kayıtlar için 0 544 7351912 numaralı telefondan bilgi alınabilinir. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alev İldeniz, adaylık dosyasını teslim etti
Sonraki Haber Sarıca: Yukarıda biraz daha kendi yerimizi sağlamlaştırdık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?