ANA SAYFA > SPOR > Derbide Karşıyaka farkı...

Derbide Karşıyaka farkı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Derbide Karşıyaka farkı...

Türkiye Voleybol 1. Ligi'nde seyirci rekorunun kırıldığı, dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada Karşıyaka Göztepe’yi 3-0 yendi.

1. Sette üstün olan ev sahibi Karşıyaka teknik molaya 12-6 önde girdi. 16-7’den sonra da seti 25-10 alarak durumu 1-0’a getirdi. 
2. Sete file hatası ile başlayan ve 1-0 geriye düşen Karşıyaka Göztepe önünde 8-0’lık seri ile 8-1 öne geçti ve Göztepe molası geldi. Mola sonrası hızını sürdüren Karşıyaka teknik molaya da 12-4 önde girdi. Göztepe 3-0 ve 2-0’lık iki kez seri yakaladı, ancak Karşıyaka çabuk toparlanarak durumu 22-14’e getirdi. Basit hatalar sonrasında sayı kayıplarıyla set 25-18 Karşıyaka’nın oldu.Üçüncü sette oyunda üstünlüğünü koruyan Yeşil Kırmızılılar rahat bir oyundan sonra bu seti de 25-13 alarak derbiden 3-0'lık net galibiyetle ayrıldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çelik Kapının Püf Noktaları
Sonraki Haber Karşıyaka'da iş insanı intihara teşebbüs etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?