ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Çelik Kapının Püf Noktaları

Çelik Kapının Püf Noktaları

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çelik Kapının Püf Noktaları

Çelik kapı kendi içerisinde kalite standartlarına sahiptir ve her çeşidi size aradığınız güvenli ortamı sağlamaz. Hırsızların sürekli olarak kendilerini geliştirdiğini düşündüğünü zaman sizinde onlara karşı alacağınız tedbirlerin üst düze olması gerekir.

Çelik kapı kendi içerisinde kalite standartlarına sahiptir ve her çeşidi size aradığınız güvenli ortamı sağlamaz. Hırsızların sürekli olarak kendilerini geliştirdiğini düşündüğünü zaman sizinde onlara karşı alacağınız tedbirlerin üst düze olması gerekir.

Uzun yıllar boyunca sizi koruyacak, can ve mal güvenliğinizin en üst seviyede tutulduğu bir kapıda aramanız gereken özellikler şunlardır;

  • Kapı alırken bunu bir seferlik aldığınızın farkında olmanız gerekir. Bu nedenle araştırmalarınızı bu bilinç çerçevesinde yapmalısınız.
  • “Çelik kapıların hepsi iyidir” demek yanlış olur. Bu nedenle kapı seçiminde kalite standartlarının en üst noktası olan AB hırsızlığa karşı güvenlik sertifikasına sahip olan kapıları seçmeye özen gösterin. Bu sertifika EN 1627 kodu ile bulunur.
  •  Hırsızların her kapıyı açabileceğini unutmayın. Burada önemli olan nokta hırsızların hızlı bir şekilde içeriye girmesini önlemek için alacağınız tedbirler olduğu gerçeğidir. Hırsızlar bir eve girmek için çok uğraşmak istemez. Sizin kapınız yerine başkasına yönelebilir.

  • Çelik kapı montajı sırasında kapı ile kasa arasındaki mesafenin 4 veya 5 mm den fazla olmamasına özen gösterin.
  • Çelik kapıların bir kısmında çift contalama mevcuttur. Bu contalama, hem hırsızlara karşı hemde dışarıdan eve giren soğuğa ve sese karşı tedbir aldığınız anlamına gelir.
  • Kapı alırken bu sektörde uzun zamandır var olan ve hem imalatçı hemde montaj firması olan şirketleri araştırın.

  • Çelik kapılar misafirlerinizin ilk göreceği yer olduğu için estetik açıdan da güzel durması önemlidir. Günümüzde bu konuda sizi tatmin edecek kapı bulmakta çok zorlanmazsınız.

Hırsızlar için vakit çok önemlidir. Bunun bilinci ile birlikte hırsızlara karşı alacağınız tedbirlerde önemlidir. İlk yapacağınız iş elbette ki hayatınızda 1 veya 2 defa alacak olduğunuz kapı seçimidir. Kapınız ne kadar sağlam olursa sizde içeride o kadar güvende olursunuz. Çelik kapı seçiminde yukarıdaki maddeler doğrultusunda yapacağınız tercih sizin ve aileniz için önemli bir etken olacaktır. Bu nedenle seçim yaparken başta güvenliğinizi sağlayacak ardından ise estetik olarak güzel duracak bir kapı seçmeye özen göstermelisiniz.

 

https://www.surcelikkapi.com


Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deprem bölgesine destek oldu, gayrimenkulünü bağışladı
Sonraki Haber Derbide Karşıyaka farkı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?