ANA SAYFA > SPOR > Çamlıbel: Yine son topa kadar savaşan takım olacağız...

Çamlıbel: Yine son topa kadar savaşan takım olacağız...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çamlıbel: Yine son topa kadar savaşan takım olacağız...

Karşıyaka Spor Kulübü'nde voleybol A Takım baş antrenörlüğünde 4. yılına giren Tamer Çamlıbel, bu yıl da savaşan bir takım olacaklarını ifade etti.

Tamer Çamlıbel, üç sezondur altyapıya verdikleri önem neticesinde ciddi bir oyuncu portföyüne sahip olduklarını belirtirken sözlerine şöyle devam etti;
“Geçen sezon gelişimlerine katkı sağlamak adına kiraya verdiğimiz oyuncularımız vardı ve durumlarını yakından takip ettik. Kiraya verdiğimiz oyuncularımızın ardından altyapıdan A takıma yükselttiğimiz gençlerimizin de gelişimleri umut vericiydi. 
29 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarımıza tüm bu oyuncularımızla başlayacağız. Uzun süredir izlediğimiz oyunculardan çizgimizi koruyarak aramıza yeni isimlerde katabiliriz. Hazırlık sürecinin ardından da kadromuza son şeklini vereceğiz. Bu sene her zamanki gibi son topa kadar savaşan ve hedefi olan bir takım sahada olacak.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ergüven: İstikrar varsa, başarı vardır...
Sonraki Haber Karşıyaka’da yönetime çocuk eli değecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?