ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Her şey kontrol altında...

Büyükkarcı: Her şey kontrol altında...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Her şey kontrol altında...

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, istifaların genel kurul kararı getirmeyeceğini ve göreve devam ederek, gereken takviyeleri yapacağını açıkladı.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, istifaların genel kurul kararı getirmeyeceğini ve göreve devam ederek, gereken takviyeleri yapacağını açıkladı.
"Her şey kontrol altında" diyen Büyükkarcı, futbol şubesini en kısa zamanda oluşturarak, kaldıkları yerden göreve devam edeceklerini ifade etti. 
Futbol şubesinin mali yükünü çeken kulübün etkili ismi başkanvekili Gökhan Şensan ve arkadaşlarının istifasıyla  yola olağanüstü kongre yapmadan devam edeceğini ifade eden Büyükkarcı, yeni futbol şube yönetimi kurmak için çalışmalara başladığını açıkladı. 
"Hiçbir branş üvey evlat değildir, gereken yapılacak" diyen Büyükkarcı, futbol için, "Panik yok, her şey kontrolüm altında. Bizimle yola devam eden yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz. Ayrılan arkadaşlara da hizmet ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Kimse merak etmesin, endişe duymasın, hiçbir branşımız üvey evlat muamelesi görmez. Basketbol neyse, futbol neyse, voleybol da odur, yelken de, tenis de odur. Futbol şubeden ayrılan arkadaşlarımız yerini yeni isimlerle takviye etmek için çalışmalara başladık. Basketbolda hedefimizi yükselttiğimiz bu dönemde, futbolda da gereken yapılacak. Basketbola en iyisini nasıl yaptıysak futbolda da altyapıdan yetişmiş evlatlarımızla düzeni bozmadan yine güzel işler yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Açık havada sinema keyfine devam
Sonraki Haber Fabo Taş Kırıcıları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?