ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’un küçük oryantiringcileri iddialı…

Bostanlıspor’un küçük oryantiringcileri iddialı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’un küçük oryantiringcileri iddialı…

Bostanlıspor hafta sonunda Sasalı ve Bostanlı’da yapılacak Türkiye Oryantiring Federasyonu 14 Yaş Altı İzmir Oryantiring Şampiyonasına 16 sporcusu ile katılacak. Karşıyaka temsilcisi ilk kez 3 kategoride takım, 4 kategoride de bireysel yarışmada mücadele edecek.

Bostanlıspor Kulüp Başkanı Avni Erboy, oryantiring sporunun her yaş grubunda iddialı olduklarını, tek dezavantajlarının sporcularının hepsinin tecrübesiz ve büyük çoğunluğun ilk kez yarışacaklarını ifade etti. Erboy, çok kısa zamanda yarışmasına katılacak sporcuları lisanslı yaptıklarını bu konuda antrenör sporcuları Harun ve Büşra Altun’un gayretlerini unutmamaları gerektiğini ifade etti.
Erboy, “11 sporcumuzu Aliağa Fen Bilimleri Okulları'ndan. Bu çocuklarımız Harun ve Büşra Altun sayesinde oryantiringle tanıştı, kulübümüz bünyesinde lisanslarını çıkardık. Şimdi hedefe koşacaklar. Hepsi çok mutlu. Bizler de onları kadromuza katarak, kulübümüze kazandırdığımız için sevinçliyiz. En küçüğü 7 yaşında olan sporcularımızdan iyi sonuçlara imza atmalarını bekliyoruz. Çünkü bu ışığı onların gözünde görmek bizi gelecek için ümitlendiriyor. Cumartesi günü Sasalı'da ormanda, pazar günü de Bostanlı'da Gode Cengiz-Uğur Mumcu parkları arasında şehir etabı yapılacak. Saat 11.00'de başlayacak olan yarışlarda sporcu ve antrenörlerimiz için biz de kulüp olarak tüm sağlık önlemlerini alacağız. Bu konuda da son derece hassas davranacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Doğu Kültürünü Yaşatan Mardin’in Yöresel Yemekleri
Sonraki Haber Karşıyaka’nın değerleri Travel Turkey’de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?