ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'un bisikletçileri pazar gezmelerine devam...

Bostanlıspor'un bisikletçileri pazar gezmelerine devam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'un bisikletçileri pazar gezmelerine devam...

Bostanlıspor Bisiklet Şubesinin düzenlediği "Bisiklet ile pazar gezileri" devam ediyor.

Bostanlıspor'un tecrübeli bisikletçilerinden kurulu olan "Bisiklet gezi ekibi" bugünkü pazar gezmesini " Aliağa- Kozbeyli-Seyrek-Bostanlı" hattında gidiş geliş olarak yaptı. 
Bostanlıspor Bisiklet Şube Sorumlusu Kemal Lale, her hafta pazar günleri gezmeye devam ettiklerini ve gruplarının her geçen gün yeni bisiklet sevdalılarıyla kalabalık hale geldiğini ifade ederek, "Buyurun sizde gelin. Hem bisiklet ile gezelim, spor yapalım. hem de doğayı keşfedelim, sağlıklı yaşayalım" dedi. 
Lale, "Bugün İZBAN'la Aliağa'ya gidip oradan İzmir'e sürdük bisikletlerimizi. Aliağa'da hafif kahvaltı, çok güzel bir koyda bulunan Kyme Antik Kentini görerek, Çakmaklı köy kahvesinde çaylarımızı içtik. Sonra ver elini Kozbeyli. Ayak paça çorbasının üstüne dibek kahvesi içmezsek olmazdı. Seyrek'te meydanda adeta güneşlenerek demli çay içtik ve Kaklıç'tan ekmeklerimizi alarak evlerimize bisikletlerimizle ulaştık" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Küçük futbolculardan saygı duruşu
Sonraki Haber KES, Çarşamba'ya zorlanmadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?