ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor milli dartçı transfer etti

Bostanlıspor milli dartçı transfer etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor milli dartçı transfer etti

Yeni sezon planlamasını sağlık kurallarına uyarak yapan İzmir’in alternatif sporlarındaki adresi Bostanlıspor dart takımına milli sporcu transfer etti.

Geçen sezon 11 branşta sportif başarıya imza atan Bostanlıspor, dartta hedefiniTürkiye Şampiyonluğu olarak belirledi. Bu amaçla milli dartçı Süheyla Şen’i renklerinebağlayan yeşil kırmızılı ekip, Spor fakültesi mezunu 2. Kademe antrenörbelgesine sahip oyuncusunu antrenör olarak da takımlarının başına getirdi.
2015 yılında dart sporuna başlayan, bir yıl sonra KKTC yapılan TürkiyeŞampiyonasında 1.lik kürsüsüne çıkan Süheyla Şen, aynı yıl Gaziantep’te Türkiye3.sü, ustalar kategorisinde 3. Oldu. Bu başarılarıyla milli takıma seçilen veay yıldızlı formamızla uluslararası yarışta hedefi vuran Süheyla Şen’i Ankara CebeciTeakwondo Dart Spor Kulübü’nden transfer ettiklerini belirten Bostanlıspor Dart Şube Başkanı Feruz Bozaslan, “Süheyla kuruluş aşamasında da bizimle birlikteydi. Ancak Ankara takımında lisansı olması, milli takımda oynaması transferi öteledi. 2020/21 sezonu için yeniden yapılanırken, kendisini antrenörsporcu olarak kulübümüze kazandırdık. Yeni şampiyonlukları artık Bostanlıspor formasıyla Karşıyakamıza getirecek. Bu arada da yeni genç sporcular yetiştirecek.  Transferini gerçekleştiren ve milli sporcuyu takımımıza kazandıran kulüp başkanımız Avni Erboy’a da şubemizadına teşekkür ederiz” dedi. 
Antrenör Kemal Elmastaş’ın da kulüplerindeki görevine devam edeceğini belirten Bozaslan, “Kemal hoca aynı zamanda lisanslı büyükler kategori sporcumuz. Dartta2 milli sporcu ile bu yıl hedef büyük. Karşıyakalıları da Bostanlıspor’a dart oynamaya bekliyoruz” diye sözlerini noktaladı. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da tehlikeli yolculuk
Sonraki Haber Ayağı ile araba kullanan kişinin ehliyetine el konuldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?