ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor futbolda lige hazır

Bostanlıspor futbolda lige hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor futbolda lige hazır

Karşıyaka'nın spor yelpazesi en geniş amatör spor kulübü olan Bostanlıspor futbolda da iddialı.Alt yapı ve elit grup çalışmalarında futbolcu yetiştirmeyi hedefleyen Bostanlıspor A futbol takımıyla da "Önce fair play, sonra başarı" parolasıyla önümüzdeki hafta başlayacak olan İzmir 2. Amatör Futbol Ligi'ne hazır.

Dünya Fair Play Ödülü kazanan ilk amatör spor kulübü olduklarını ve bunun bilinciyle de sporcu yetiştirdiklerini belirten Bostanlıspor A futbol takımı sorumlusu Taner Çınar, "Önümüzdeki hafta başlayacak olan lige hazırız. 2 özel maç yaparak denemelerimize de son verdik. Çekirdek kadromuza yetenekli ve gelecek vaad eden özellikle genç oyuncuları dahil ettik. İlk amacımız sahada örnek olan, seyirciye keyif veren bir futbol sergilemek. Başarı gelecektir. Başkanımız Avni Erboy Türkiye ve Avrupa Fair Play ödülü sahibi. Tüm bunlar bizim daha dikkatli olmamızı gerektirmektedir. Futbol Şubemizin Genel koordinatörü ve Yönetim Kurulu üyemiz Behiç Basatuğrul bize her konuda güç vermektedir. Bunları göz önünde bulunarak başarılı olmak zorundayız. Kadromuzu güçlendirdik. Hedefimiz belli" dedi. 
  
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu Karşıyaka Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti
Sonraki Haber Genç muhtar adayından örnek davranış

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?