ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu Karşıyaka Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti

Çiftçioğlu Karşıyaka Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu Karşıyaka Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti

Karşıyaka Belediye Başkanlığına Ak Parti ve Cumhur İttifakı adayı olan İsmail Çiftçioğlu bu akşam Karşıyaka Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti.

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse ve MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz'ın da bulunduğu ziyaret sırasında, İsmail Çiftçioğlu başkan seçildiği takdirde Karşıyaka'ya yapacağı icraatları aktardı ve Ülkü Ocaklarındaki toplantıya katılanların önerilerini aldı.
İsmail Çiftçioğlu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; "Karşıyaka Ülkü Ocakları’nı ziyaret ettik. Kentimizin refahı uğrunda çıktığımız bu yolculukta gençlerle birlikte yol yürüyoruz. Başkanımız Sayın Ogün Artun‘a, MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Sayın Akif Yılmaz’a ve gönüldaşlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf filede Çanakkale deplasmanında
Sonraki Haber Bostanlıspor futbolda lige hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?