ANA SAYFA > SPOR > Başkanlık için Ankara'da temaslar başladı...

Başkanlık için Ankara'da temaslar başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkanlık için Ankara'da temaslar başladı...

Karşıyaka Spor Kulübü'nde başkan adaylığını düşünen, futbol alt yapı eski başkanı, MHP ve Ak Parti Karşıyaka İlçe eski Başkanı Mehmet Karal, Kulübün eski başkanlarından İzmir AOSB Başkanı, son dönemlerde yönetim kurmak için büyük çalışmaların içinde bulunan Cenk Karace, kulübün eski asbaşkanlarından Mustafa Karabağlı ve yine kulübün eski başkan yardımcılarından ve Ak Parti eski İzmir İl Başkanı ve eski Milletvekili, Karşıyaka Spor Kulübü son divan kurulu üyesi Kerem Ali Sürekli Ankara'da sponsorluk ve destek temaslarına başladı.

Özel bir uçakla Ankara'ya giden Mehmet Karal, Cenk Karace, Mustafa Karabağlı ve Kerem Ali Sürekli Ak Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’ı ziyaret etti. 
Adaylığı henüz resmi olarak açıklamayan Mehmet Karal’ın Karace, Karabağlı ve Sürekli gibi isimlerle birlikte ilk hedefinin önemli sponsor desteği elde etmek olduğu, Ak Partideki temas ve ziyaretlerin olumlu geçtiği, sponsorluk ve tesisleşme konularında önemli mesafe alındığı belirtildi.
Ziyaret edilen AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan da bu görüşmeyle ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.
Açıklama şöyle: "MKYK Üyemiz Emre Cemil Ayvalı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcımız Kerem Ali Sürekli, Geçmiş dönem Karşıyaka İlçe Başkanımız Mehmet Karal, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı’yı Genel Merkezimizde misafir ettik. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 8. Uluslararası Efes Opera ve Bale Festivali 27 Haziran'da başlıyor
Sonraki Haber Ankara Üroloji Doktorları: Üroloji Nedir?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?