Aygün Cicibaş sosyal medyada şu açıklamayı yaptı: “Ya Allah aşkına böyle bir şey olur mu?
TFF, ‘bahis operasyonu’ gerekçesiyle liglere ara veriyor… Ardından ligi yeniden başlatıp iki hafta maç oynatıyor… Birçok takımın ilk 11’inden oyuncular cezalı duruma düşüyor… Sonra çıkıp yeni bir ceza listesi daha açıklıyor.
Soruyorum: Bunun neresinde adalet var? Bunun neresinde hukuk var? Bu kararların savunulacak tek bir tarafı yoktur. Bu süreç; biz kulüplerin emeklerini, sporcuların mücadelesini, taraftarın alın terini hiçe saymaktadır. 3. Lig ve alt liglerin bu kadar kolay, bu kadar özensiz kararlarla yönlendirilmesi gerçekten akıl alır gibi değil.
Ben kendi adıma çok açık söylüyorum:
Bu iki haftanın yok sayılması ve maçların yeniden oynanması şarttır. Bu yanlıştan bir an önce dönülmelidir. Biz Karşıyaka olarak sadece kendi çıkarımız için konuşmuyoruz.
Kazandığımız maçın da, kaybettiğimiz maçın da yeniden oynanmasını istiyoruz.
Çünkü adalet herkes için vardır; seçerek, ayırarak uygulanmaz.
Yeter artık! 3. Lig’e yapılan haksızlıklara bir dur denilmesi gerekiyor. Kulüplerin kaderi bu kadar basit kararlarla oynanamaz. Ya bu süreci düzelterek ligi adil bir zemine oturtun, ya da açık olun; bu ligi feshedin, şampiyonu belirleyin de herkes ne ile karşı karşıya olduğunu bilsin. Adalet istiyoruz. Eşitlik istiyoruz. Hukuk istiyoruz. Başka hiçbir talebimiz yok.”
0
0
0
0
0
0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!