ANA SAYFA > SPOR > Ateş Özerk son yolculuğuna uğurlandı

Ateş Özerk son yolculuğuna uğurlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ateş Özerk son yolculuğuna uğurlandı

Karşıyaka Spor Kulübü'nün efsane yöneticilerinden basketbol şubesinin sembol ismi, 1986-87 sezonunda kazanılan ilk basketbol şampiyonluğunda basketbol şube başkanlığı görevini üstlenen Ateş Özerk son yolculuğuna uğurlandı.

Törene Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız İşçimenler Ünsal, kulüp yönetimi, eski başkanlar Hasan Denizkurdu, Fatih Diniz, Azat Yeşil, divan kurulu ile eski yöneticilerin yanı sıra 1987 yılında şampiyonluk yaşayan kadronun antrenörü Nadir Vekiloğlu, oyuncuları, Efe Aydan, Erman Kunter gibi basketbol adamları, basketbol altyapı oyuncuları ve teknik kadrosu ile sevenleri katıldı.

Merhum Ateş Özerk için Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda tören düzenlendi. Ateş Özerk'in tabutu, Başkan Aygün Cicibaş ve Karşıyaka'nın eski şampiyon kadrosunun oyuncuları ve yöneticilerin omuzlarında salona getirildi. Törenin ardından Beşikçioğlu Camii'nde kılınan cenaze namazına müteakiben Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'e 30 milyon TL acil yardım ödeneği
Sonraki Haber Karşıyaka'da aranan cinayet hükümlüsü yakalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?