ANA SAYFA > SPOR > 18 Yaş Altı Erkek Millilerimiz Avrupa İkincisi

18 Yaş Altı Erkek Millilerimiz Avrupa İkincisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
18 Yaş Altı Erkek Millilerimiz Avrupa İkincisi

FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Ay-yıldızlılarımız, finalde karşılaştığı İspanya’ya 68-61'lik skorla mağlup oldu ve Avrupa İkinciliğini elde etti.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF yöneticileri takip etti. Karşılaşmanın ilk yarısını millilerimiz 36-31 geride tamamladı.

18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımızda Özgür Cengiz 12, Kerem Konan ve Eray Büyükcangaz 10'ar sayıyla oynadı. İspanya’da ise Rafael Villar 20 sayı kaydetti. FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’nı gümüş madalyayla tamamlayan 18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımıza ödüllerini TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF Başkan Vekili Ömer Onan takdim etti.

Ay-yıldızlılarımızda Berke Büyüktuncel FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’nın en değerli beşine seçildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KAMİAD Başkanı oğlunu evlendirdi
Sonraki Haber Duşan Cantekin Pınar Karşıyaka'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?