ANA SAYFA > SAĞLIK > Türk Kızılay Karşıyaka yine sahada

Türk Kızılay Karşıyaka yine sahada

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka yine sahada

İhtiyaç sahibi vatandaşların her an yanında olan Türk Kızılay’ının en başarılı şubelerinden birisi olan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi’nin başkan, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri bugün yine sahadaydı.

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, çalışmalarını kısıtlama olduğu cumartesi pazar günleri de tüm ekipleri ve gönüllüleriyle saha çalışması yaptıklarını ifade etti. Karadeniz, Karşıyaka’da dün, bugün de Bostanlı’da Covid-19 vaka artışı nedeniyle vatandaşlarımızı uyarıp, maske ve hijyen kitlerimizi dağıttıklarını söyledi.
Karadeniz şöyle devam etti:
“Türk Kızılay Karşıyaka Şube yönetim kurulumuz, kadın ve gençlik kollarımız ve gönüllerimiz ile Kızılay olarak sahadayız. Vaka sayısını düşürebilmek için maske ve hijyen kitlerinin dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Vaka sayısı artışı nedeniyle, bugün sokağa çıkma yasağı kapsamında Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı olarak bölgemizde bulunan vatandaşlarımıza 50.000 adet maske ve  hijyen kitlerini dağıtmak üzere ekibimiz sahaya çıktı.”
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Beko deplasmanında
Sonraki Haber Genç Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Beko'ya farklı kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?