ANA SAYFA > SAĞLIK > Prof. Dr. Orhan Süren Karşıyaka'da anıldı

Prof. Dr. Orhan Süren Karşıyaka'da anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Prof. Dr. Orhan Süren Karşıyaka'da anıldı

Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen İzmir Tabip Odası Olağan Genel Kurulu sonrası, önceki dönemlerde İzmir Tabip Odası Başkanlığı da yapmış olan Prof Dr. Orhan Süren için bir anma gerçekleştirildi.

Prof Dr. Orhan Süren ‘in fotoğraflarından oluşan bir sunumunun ardından söz alan eşi Prof Dr. Türkan Süren , Orhan Hocamızın İzmir Tabip Odası’nda görev alma ve mücadele sürecinden kesitler paylaştı.  

Orhan Hocamızın Tabip Odasına hizmetleri, katkıları, İzmir Tabip Odası binasının satın alınması  süreçlerini anlatan Dr. Ali Ağzıtemiz, hocamızın vazgeçmeyen, biat etmeyen onurlu duruşuna vurgu yaptı. Daha sonra söz alan Dr. Fatih Sürenkök, Dr. Mustafa Vatansever ve  Doç. Dr. Sait Ada,  Prof. Dr. Orhan Süren hocamızla ilgili anılarını paylaşarak, onun kişilik özellikleri, hekimlik ve hocalık  yaşamı, hekim örgütü mücadelesine bakışı  konusunda düşüncelerini aktardılar. 

Zaman zaman duygusal anların yaşandığı anma töreninin son bölümünde söz alan İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Lütfi Çamlı, “ Prof Dr. Orhan Süren gibi hocalarımızın öğrencileri olmak bizler için her zaman gurur verici olmuştur.  Karanlık dönemlerdeki onurlu duruşu , iyi hekimlik mücadelemizde yol gösterecektir.”  dedi. 

Konuşmaların ardından etkinlik sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menderes’te kültür sanat günleri
Sonraki Haber Bornova Parklarına suluk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?