ANA SAYFA > SAĞLIK > Medical Park'tan aile hekimlerine infertil hastalara yaklaşım semineri

Medical Park'tan aile hekimlerine infertil hastalara yaklaşım semineri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Medical Park'tan aile hekimlerine infertil hastalara yaklaşım semineri

Medical Park İzmir Hastanesi ve İzmir Aile Hekimleri Derneği işbirliği ile iki ayda bir düzenlenen toplantılar serisinde bu ay 'İnfertil Hastalara Güncel Yaklaşımlar' konuşuldu.

Medical Park İzmir Hastanesi Ata Salonu’nda gerçekleşen ve 100 civarında hekimin katıldığı seminerde, Başhekim Yrd. Dr. Zeki Hozer açılış konuşmasını gerçekleştirirken, Prof. Dr.  Prof. Ahmet Zeki Işık ve Op. Dr. Funda Göde,  infertil hastalara yaklaşım konusunda aile hekimlerine önemli bilgiler aktardı.

Toplumsal üreme sağlığı

Medical Park İzmir Hastanesi İnfertilite ve Tüp Bebek Merkezi Kliniği'nden  Prof. Dr.  Prof. Ahmet Zeki Işık, aile hekimlerinin infertil hastaların tedavi süreçlerinde önemli rol oynadıklarını belirterek “Günümüzde çocuk sahibi olamama 18 ila 44 yaş arasındaki bireylerin neredeyse %10'nunu etkileyecek kadar çok görülen bir problem. Toplumun büyük bölümünün günlük problemleri için veya hastalıkları için gittikleri, koruyucu hekimlik hizmeti aldıkları aile hekimleri burada merkezi bir rol oynuyor. Onlar her gün aslında gizli kalabilen bu problem ile karşı karşıya olan hastalarla görüşme yapıyorlar. Dolayısıyla bizim amacımız; çok önemli hizmet verdiklerine inandığımız aile hekimleriyle bu üreme sorunlarıyla ilgili farkındalığı arttırmak onlara yardımcı olacak bir takım doneleri onlara vermek. Bu toplantının sonunda daha fazla hastaya daha zamanında ve daha doğru yoldan ulaşabilecek. Biz de bu sayede toplumsal üreme sağlığımızı arttırabileceğiz. ” dedi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyespor yüzmede 5 altın, 3 gümüş aldı
Sonraki Haber Stat için gelen haber taraftarların yüzünü güldürdü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?