ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV, Dünya Gönüllüler Günü'nü kutladı

LÖSEV, Dünya Gönüllüler Günü'nü kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV, Dünya Gönüllüler Günü'nü kutladı

“Gönüllüler göz bebeğimizdir” diyen LÖSEV, Türkiye’nin dört bir yanında Dünya Gönüllüler Günü ve gönüllülüğü kutladı.

LÖSEV, Ankara vakıf merkezi ve irtibat ofislerinde Dünya Gönüllüler Günü’nü kutladı. LÖSEV, 40 binden fazla lösemili ve kanserli hastaya umut olurken, sağlıklı, mutlu yarınlar için el ele, birlikte çalıştığı gönüllüleri de unutmadı. 

Lösemiye karşı verdikleri bu zorlu mücadelesinde LÖSEV, en büyük desteği Türkiye çapında sayıları 4 milyonu bulan gönüllülerinden alıyor. Bu nedenle LÖSEV 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü kutlamak ve halka gönüllük bilinci oluşturmak amacıyla Türkiye çapında faaliyetler düzenledi.  Bu gün kapsamında LÖSEV’e emeği geçen gönüllüler ve kayıtlı aileler ile birlikte düzenlenen etkinliklerde keyifli vakit geçirirken, yıl boyu destek veren gönüllüler çeşitli kategorilerde ödüllendirildi. 

LÖSEV İzmir İrtibat Ofisi de tüm Ege Bölgesi’nde aktif çalışan gönüllüleriyle İzmir Arena’da gerçekleştirdiği etkinlikte buluştu. Gönüllüler Günü’nün önemine dönük sunum ve eğitimler ile başlayan organizasyonda, yıl içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile LÖSEV’e katkı sunan gönüllüler ve etkinlik destekçileri ödüllerini LÖSEV’in iyileşmiş gençlerinin elinden aldı. Organizasyon ödül töreninin ardından zumba etkinliği ve Pinti grubunun keyifli performansı ile sona erdi.

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün EZER LÖSEV’in bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür ederken, herkesi gönüllü olmaya davet etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta, Türk kadınının siyasette 85 yılı konuşuldu
Sonraki Haber Akdeniz’in Zeytin Şarkıları İzmir’de yankılandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?