ANA SAYFA > SAĞLIK > Lösemi teşhisi konulan öğretmene öğrencilerinden destek

Lösemi teşhisi konulan öğretmene öğrencilerinden destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lösemi teşhisi konulan öğretmene öğrencilerinden destek

Karşıyaka'da oturan sınıf öğretmeni Mehmet Demen (42), 9 Eylül'de grip şüphesiyle gittiği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde lösemi hastalığı teşhisi konuldu.

2 buçuk aydan beri hastanede tedavi gören Mehmet öğretmene donör olabilmek için eski öğrencileri destek olurken, Efeler Belediyesi de kampanya başlattı.

Karşıyaka'da bir ilkokulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan 20 yıllık öğretmen Mehmet Demen, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlamasından 2 gün sonra 11 Eylül günü grip şüphesiyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne başvurdu. Burada yapılan tahlillerde Mehmet Demen'in lösemi hastası olduğu belirlendi. Evli ve 2 çocuk babası Mehmet öğretmen yaklaşık 2 buçuk aydan beri hastanede tedavi altında tutuldu.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü hastanede geçiren Mehmet Demen'in mezun ettiği öğrenciler öğretmenlerine donör olmak için destekte bulundu. Demen'in öğrencileri, bugün hastanede ziyaret ettikleri Demen'in Öğretmenler Gününü kutladı. Mehmet öğretmenin yeniden sağlığına kavuşabilmesi için tek çare, ilik nakli olduğu öğrenildi.

İlk önce iyileşeceği ardından da mesleğe başlayacağı günün hayaliyle yaşama tutunduğunu anlatan Mehmet Öğretmen'in aklında sadece öğrencileri ve yeniden tahtanın başına geçmek var. İlik nakli olabilmesi için uygun donörün bulunmasını bekleyen Mehmet öğretmene bir destek kampanyası da Efeler Belediyesi'nden geldi. Efeler Belediye Başkanı CHP'li Fatih Atay, bugün itibariyle gerekli kampanyayı başlattıklarını ifade etti.

Anne Gülseren Demen ise, "Mehmet bizim tek evladımız. Babası da öğretmenlikten emekli oldu. Rahatsızlığı bizi çok üzdü. Oğlumun bir an önce donör bulunması için çalışıyoruz. İyileşerek yeniden sağlığına kavuşması için dua ediyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Yaşar Holding 74 yaşında...
Sonraki Haber Tolungüç: Zirve yarışında var olacağız ve en üst noktayı hedefleyeceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?