ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyakalı Yaşar Holding 74 yaşında...

Karşıyakalı Yaşar Holding 74 yaşında...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Yaşar Holding 74 yaşında...

Gıda ve boya sanayiinin öncüsü Karşıyakalı Yaşar Ailesine ait olan, Yaşar Topluluğu (Yaşar Holding), 74. Kuruluş Yıl dönümünü yurt içi ve yurt dışında görev yapan yöneticileriyle Çeşme Altın Yunus Otel’de kutladı.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar: “ Son 5 yılda 1.4 Milyar TL yatırım yaptık. Önümüzdeki dönemde kapasitelerimizi verimli kullanarak var olduğumuz sektörlerde daha da büyümeye devam edeceğiz. Yerinde üretim, Arge ve İnovasyon çalışmaları ile değer yaratmaya devam edeceğiz.”
Yaşar Holding İcra Başkanı Dr.Mehmet Aktaş; “2019 yılında ekonomimizin özelliklerine uygun stratejiler geliştirerek büyümemizi sürdürdük. Yaşar Topluluğu olarak yaklaşık %10 civarında büyüme gerçekleştireceğimizi planlıyoruz. Bu yıl İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi, Çamlı Yem Turgutlu Fabrikası ve son olarak Yaşar Topluluğu’nun ilk yurt dışı gıda yatırımı olan Hadaf Foods fabrikası olmak üzere 3 büyük yatırım yaptık.
Yaşar Topluluğu 74. Kuruluş Yıldönümünü Çeşme Altın Yunus Otel’de gerçekleşen törenle kutladı. Açılış Törenine Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Erol, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu, Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı ve Yaşar Topluluğu Yöneticileri katıldı.  
Yaşar Topluluğu 74. Kuruluş Yıldönümü töreninde Topluluk’ta 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 kıdem yılını tamamlayan 46 yöneticiye sertifika verildi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’ya ikinci Güneş Tarlası geliyor
Sonraki Haber Lösemi teşhisi konulan öğretmene öğrencilerinden destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?