ANA SAYFA > SAĞLIK > KİTVAK yine çocuklarla el ele

KİTVAK yine çocuklarla el ele

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK yine çocuklarla el ele

KİTVAK – Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı’nın onkoloji hastası çocuklar, aileleri ve sağlık çalışanları ile birlikte gerçekleştirdiği geleneksel Kurban Bayramı kutlamasında yine büyük coşku vardı.

Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde düzenlenen etkinlikte “BayramAbla”nın renkli gösterileri ile eğlenen çocuklar, “Sofra Grup”un hazırladığı özel bayrampastasını keyifle yedi. Yardımsever Ozan Şenyürekli’nin katkılarıyla, KİTVAK tarafındanözel olarak seçilen hediyelerin dağıtılışı ise günün en heyecanlı anı oldu. Hediyepaketlerini merakla açan hasta çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.Vakıf yönetimi, bu özel günde desteklerini esirgemeyen; “Sofra Grup”a ,“Bayram AblaOrganizasyon”a ve Ozan Şenyürekli’ye birer şükran plaketi sundu.

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı A.İklil Ulueren, Bayram kutlamasıyla ilgili açıklamasındaşunları söyledi: “27 yıllık marka olmuş ve kendini ispatlamış bir vakıfız. Amacımız doğrultusunda çeşitlietkinlikler ve hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Bunların içinde en çok önemsediğimiz,onkoloji hastası çocuklarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz geleneksel kutlamalarımızdır.Biliyoruz ki, moral ve destek bu zorlu süreçte çok önemli. O yüzden bizler onlarınmutluluğu ve sağlığı için umut olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın sağlığına kavuşması içindoktorlarımızın yaptığı muhteşem hizmetlerin yanında, bizimki sadece onlara destekolmaktır ve bu desteğimizi de her zaman sürdüreceğiz. Hasta çocuklarımızın en kısasürede sağlıklarına kavuşmalarını ve çok daha güzel nice bayramlar geçirmelerini diliyorve bu vesile ile hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Girişimcilik Merkezi İzmir’in yeni programı için son başvuru tarihi 3 Temmuz
Sonraki Haber Düzenli bir ev için 3 ipucu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?