ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Düzenli bir ev için 3 ipucu

Düzenli bir ev için 3 ipucu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Düzenli bir ev için 3 ipucu

Düzenli bir eve sahip olmak her bireyin hayalidir.

Düzenli Bir Ev İçin 3 İpucu

Düzenli bir eve sahip olmak her bireyin hayalidir. Eğer siz de düzenli bir eve sahip olmak istiyorsanız 3 temel unsura dikkat etmelisiniz. Eğer ev düzeni konusunda bilinçsiz hareket edilirse eviniz düzenli görünmek yerine oldukça dağınık görünecek ve bu durum pek çok olumsuzluğu beraberinde getirecektir.

Ev düzeni kurmak isteyen bireylerin dikkat etmesi gereken 3 temel unsur şunlardır;

  1. İlk olarak doğru ev eşyaları seçmelisiniz. Seçtiğiniz eşyalar evin büyüklüğü ile orantılı olmalı, kolay temizlenebilir özelliğe sahip olmalı ve renk olarak da evin geneline uyum sağlamalıdır.
  2. Kullanmadığınız eşyaları elinizden çıkartmalı ya da göz önünde olmayacak şekilde depolamalısınız. Bu sayede evinizde büyük bir yer açılacak ve ferah bir görünüme sahip olacaktır. Ayrıca daha az eşya olması daha düzenli bir görünüm oluşturacaktır.
  3. Düzenli bir ev ortamı oluşturmak için dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise renk seçimidir. Evde çok karmaşık renk ve desenlerin kullanılması evin düzensiz görünmesine sebebiyet verebilir. Bu nedenle iki ya da üç renk kullanılması ve bu renklerin birbiri ile uyumlu olması önerilir.

Ev Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

Ev dekorasyonu yaparken yalnızca salon baz alınmamalıdır. Dekorasyon mutfak, yatak odası, banyo gibi diğer odaları da kapsamaktadır. Bu alanlarda dekorasyon yaparken koyu renklerden kaçınmak düzen açısından ideal bir seçenektir. Masa takımı, mutfak dolapları, oturma grubu gibi evde sık kullanılan eşyaların açık renkli olması, ürünlerin üzerindeki tozu en iyi şekilde gizleyecektir.

Ev dekorasyonu yaparken işlevselliğe önem verilmelidir. Özellikle küçük alanda yerini alacak dekoratif ürünlerin yer kaplamaması açısından duvar için uygun olan objelerin kullanılması tavsiye edilmektedir. Böylelikle masa üstünde eşyalarınız yer kaplamayacak ve duvarda sergilenmiş olacaktır.

Düzenli Bir Ev Nasıl Olmalı?

Bir evin düzenli olmasını sağlayan birçok unsur bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi evde az ve öz eşyanın olmasıdır. Eğer evinizde çok fazla eşya varsa sürekli olarak düzensiz bir görünüme sahip olacaktır. Bu nedenle kullanılmayan eşyaların ortadan kaldırılması oldukça önemlidir. Az eşyalı evler daha ferah görünmekte olup kolay temizlenebilir. Ayrıca eşyaların her biri için bir yer bulmak kolay olacağı için düzenli bir görünüm sağlar.

Düzenli bir ev görünümü için daha önce de belirtildiği üzere organizerlerden faydalanmak oldukça büyük bir önem taşır. Organizer ürünleri sayesinde eşyaları istiflemek yerine düzenli bir şekilde ortalıktan kaldırabilir ve aradığınız eşyalarınıza kolayca erişebilirsiniz.

Düzenleyici ürünler, dolaplar, masa ve sandalyeler, raf sistemleri, en iyi fiyatlarla çeşitli bank çeşitleri gibi pek çok kategoride birbirinden farklı tarzda ürünleri kolayca bulmak ve evinizi düzenlemenizi sağlayacak ürünlere erişmek için siz de Vidaxl’a göz atabilir ve beğendiğiniz ürünleri en uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

 

Tanıtım

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KİTVAK yine çocuklarla el ele
Sonraki Haber Damızlık Koyun Üretim Merkezi Aliağa'da faaliyete geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?