ANA SAYFA > SAĞLIK > KETEM’in Pembe Prensesi Karşıyaka’ya geliyor

KETEM’in Pembe Prensesi Karşıyaka’ya geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KETEM’in Pembe Prensesi Karşıyaka’ya geliyor

KETEM Tırı Karşıyaka’da ücretsiz kanser tarama testleri yapacak. Mobil KETEM (Kanser Erken Teşhis Tarama Ve Eğitim Merkezi)Tırında 24 Eylül- 19 Ekim tarihleri arasında Karşıyaka Hükümet Konağı Bahçesinde ücretsiz olarak kanser tetkik ve taraması yapılacak.

Ücretsiz taramalar “Ulusal Kanser Tarama Programı” kapsamında İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ve İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın eşinin himayesinde yürütülecek. 30-65 yaş arası Rahim ağzı kanseri için HPV-DNA testi, 40-69 yaş arası meme kanseri için mamografi ve 50-70 yaş arası bağırsak kanseri için gaitada gizli kan testleri yapılacak.
Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır imzası ile İlçe Sağlık Müdürlüğüne gönderilen yazıda, geniş katılımın sağlanması için duyuru afişleriningerekli yerlere asılması istendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cihat Arslan Akhisarspor'da
Sonraki Haber Başkan Kocaoğlu Ankara'ya Karşıyaka dosyası sundu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?