ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyakalı duayen turizmci, Sağlık sektörüne geçti...

Karşıyakalı duayen turizmci, Sağlık sektörüne geçti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı duayen turizmci, Sağlık sektörüne geçti...

Karşıyakalı duayen turizmci Muzaffer Tağıl, Medical Park İzmir Hastanesi İcra Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Koordinatörü oldu.

Kariyerine İzmir Karaca Otel’de başlayan ve 23 yıl boyunca görevini sürdüren ve genel müdürlükten sonra Çeşme Süzer Otel’de 1,5 yıl genel müdürlük yaptı. Daha sonra Best Western Konak Otel’de 4,5 yıl genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, 2010 yılında da Türk turizm sektörünün öncülerinden,  Türkiye’nin en büyük otel zincirlerinden Kaya Hotels & Resorts’un İzmir’de bulunan Kaya İzmir Thermal & Convention Otel’inin genel müdürlük görevine başlamıştı.
Turizmin duayen ismi Tağıl, şimdi de kariyerine sağlık sektörünü ekledi. 301 hasta yatak kapasitesi ile ülkemizin en donanımlı özel hastanelerinden birisi olan, 46 branşla hizmet veren Medical Park İzmir Hastanesi'nde İcra Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Koordinatörü olarak görev yapmaya başlayan Tağıl'ın, turizmde gösterdiği başarıyı, sağlık sektöründe de göstermesi bekleniyor. 
Yoğun bakım, organ ve kemik iliği nakli, tüp bebek birimi ve diğer branşlarla hizmet çeşitliliği sağlayan Medical Park İzmir Hastanesi, deneyimli çalışanları, teknolojisi, modern altyapısı ve JCI akreditasyonu ile tescillenmiş sağlık standartlarında tanı ve tedavi hizmetleri sunuyor. Medical Park İzmir Hastanesi,, insan sağlığı için çalıştığının bilincinde olarak, tercih edilmenin verdiği sorumlulukla ve geçmişten aldığı güçle kaliteli sağlık hizmetinin çıtasını yükselterek, her geçen gün bir adım öteye taşımayı hedefliyor. (Yusuf Çınar)

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi karardı...
Sonraki Haber Karşıyaka'nın korona mesaisi sürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?