ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka ve Bostanlı Vapur İskelelerine maskematik...

Karşıyaka ve Bostanlı Vapur İskelelerine maskematik...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ve Bostanlı Vapur İskelelerine maskematik...

İzmir Büyükşehir Belediyesi maske sıkıntısının giderilmesi amacıyla İzmir Metrosu istasyonlarından sonra Karşıyaka ve Bostanlı vapur iskelelerine Maskematik cihazları yerleştirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gelen talebin yoğunluğu nedeniyle Bostanlı ve Karşıyaka vapur iskelelerine de maskematik cihazları yerleştirildi.
Vatandaşlarımız İzmirimkart ile hijyen pajetine sahip olabilecek. Her kullanıcının haftada 1 paket alma hakkı bulunuyor.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer; '' Karşıyakalılar metro ağının dışında kaldığından haklı bir istekte bulundu, Onların bu isteğini de Bostanlı ve Karşıyaka vapur iskelelerine koyduğumuz otomatlarla karşılamaya başlıyoruz. Bugünden itibaren Karşıyakalı hemşehrilerimiz de haftada 5 maskeyi İzmirimkart aracılığıyla ücretsiz alabilecek.''

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bağış için stant kurdular
Sonraki Haber Karşıyaka’da sosyal mesafeli 1 Mayıs töreni

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?