ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Tarım Müdürlüğü halk sağlığı konusunda taviz vermiyor

Karşıyaka Tarım Müdürlüğü halk sağlığı konusunda taviz vermiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tarım Müdürlüğü halk sağlığı konusunda taviz vermiyor

Korona Virüs vakaları nedeniyle saha çalışmalarını daha da sıklaştıran ve 7/24 denetimlerini sürdüren Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü taviz vermiyor.

Denetlemeler sırasında sağlığa uygun olmayan her noktayı değerlendirdiklerini ve bu konuda sıfır taviz ısrarlarını sürdürdüklerini belirten Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Emetli, “Yönetmelik ve yasaların bize verdiği yetkileri kullanıyoruz.  Bazı denetlemeler sırasında hoş görülmeyen manzaralar ile karşılaşmıyor da değiliz. Yaptığımız hemen uyarı ve anında düzeltılmesini sağlamak. Görüntüler hiç de hoş olmuyor. Arkadaşlarımız vatandaşların şikayetleri sahada değerlendirirken ve bazen rütin denetimlerde de az da olsa böyle durumlarla karşılaşabiliyorlar. Gerekli uyarılar ve bilgilendirme hemen yapılıyor. Düzeltmesi için süre veriliyor. Süre sonunda gerekli düzeltmeler yapılmazsa işletmeyi kapatıyor ve cezai işlem uyguluyoruz” dedi.
İlçe Tarım Müdürü Emetli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu hassas süreç de, halk sağlığı hususunda ortak sorumluluğumuz olan Karşıyaka Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne de durumu bildiriyoruz. Onlar da hemen belirtilen yere gidip, kendi mevzuatları açısında işlem yapıyorlar.”

ET BALIK KURUMUNDAN MALZEME DESTEĞİ
Öte yandan Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne Denizli Et ve Süt Kurumundan koruma malzemesi desteği geldi.  Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Emetli, "Kombina Müdürü Önder beye çok teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden önemli çağrı: Sokaklara yemek artığı bırakmayalım
Sonraki Haber Migren - 65 Yaş Üstü - İzmir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?