ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Tarım İlçe Müdürlüğü, Kareksan'ı denetledi...

Karşıyaka Tarım İlçe Müdürlüğü, Kareksan'ı denetledi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tarım İlçe Müdürlüğü, Kareksan'ı denetledi...

Korona Virüs tedbirleri konusunda çalışmalarını 7/24 yapmaya devam eden Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bugün Karşıyaka ve bölgenin en büyük ekmek fabrikasını denetledi.

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Emetli'nin başkanlığındaki kontrol ekibi bünyesinde 200 işçinin çalıştığı Kareksan (Karşıyaka Ekmek Sanayi AŞ)  Ekmek Fabrikasını ziyaret etti. Ekip, üretim ve satış ünitelerini denetledi. Emetli, Karşıyaka'daki çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Karşıyakamızda her şey güzel ve yolunda. Üretim yoğun bir şekilde devam ediyor. Yetkililerle de görüşülerek gerekli bilgilendirmeler yapıldı" dedi.
Bugün Kareksan dışında da 10 ayrı noktada denetleme yapan  Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürmeye devam edecek. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ​İzmir’de termal kamera dönemi başladı
Sonraki Haber Yaşlı Alman'ın yardımına Karşıyaka Müftülüğü yetişti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?