ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Sağlık Müdürlüğü'nden sağlıklı eğitimlere devam...

Karşıyaka Sağlık Müdürlüğü'nden sağlıklı eğitimlere devam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sağlık Müdürlüğü'nden sağlıklı eğitimlere devam...

Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

7/24 aralıksız saha çalışmalarına devam eden ve tüm sağlık ekipleriyle vatandaşların hizmetinde olan Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü bir yandan da eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü eğitimcileri, Karşıyaka Örnekköy’deki Huzurevi, Alaybey’de bulunan Çocuk Yuvası başta olmak üzere buralarda görev yapan ve konaklayan 200 kişiye korona virüs tedbirleri kapsamında kişisel koruyucu ekipman eğitimi verdi.
Korona Virüs ile bilinçli mücadele etmek, sosyal mesafeyi korumak, evde kalmanın, sokağa çıkmamanın önemini vurgulayan sağlık ekipleri eğitimlerde koruyucu ekipmanların doğru kullanılmasını da anlatıyor. 

Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, şu bilgiyi verdi: “İlçe sağlık müdürlüğü eğitim ekiplerimiz Korona Virüs tedbirleri kapsamında kişisel koruyucu ekipman eğitimi verdi. Bu eğitimlere devam ediyoruz. Amacımız doğru bilgiyi ve doğru mücadeleyi yaygınlaştırmak. En doğrusu da Evde Kal Karşıyaka demek”

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Çarşı Grubu'ndan açıklama...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Triche ile yollarını ayıracak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?