ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Çarşı Grubu'ndan açıklama...

Karşıyaka Çarşı Grubu'ndan açıklama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çarşı Grubu'ndan açıklama...

Karşıyaka Spor Kulübü'nün önemli bir parçası olan ve taraftarın bütünleştiği Karşıyaka Çarşı Grubu resmi web sitesinden bir açıklama yayınladı.

Açıklama aynen şöyle: 
"Başkanımız Turgay Büyükkarcı KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ başkanı vasfı ile dün bir medya kuruluşuna röportaj verirken Belediye Başkanımız Cemil TUGAY’a oldukça suçlayıcı bir üslupla ve cevap hakkı doğuracak bir takım ifadelerle eleştiride bulunmuş.
İçeriği tartışma konusu olabilecek ve yoruma dayalı bu ifadelerin, salgın nedeni ile insanların can derdine düştüğü, basketbol liglerinin bitirildiği, futbol liglerinin ne olacağı belirsiz olduğu bu günlerde ne sebeple gündeme getirildiğini, kulübün en önemli dinamiklerinden biri olan belediyenin başında olan bir başkanın neden hedef gösterildiğini anlamakta zorlanıyor ve taraftar kimliğimizle, tartışma ortamı yaratılmasını kabul etmiyoruz.
Turgay Başkanın kulübümüzün seçilmiş ve zor zamanlarda da görev yapmaktan kaçınmamış başkanı olduğu ne kadar gerçekse, Cemil Başkan da kutsal topraklarımızın seçilmiş ve başta KSK’müz olmak üzere tüm kentimizin ihtiyaçları için göreve gelmiş Belediye Başkanıdır.
Unutulmasın ki her iki makam da bizim için değerlidir ve biri diğerini yererse biz buna karşı çıkarız.
Karşıyaka Çarşı"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fırındaki çığlık
Sonraki Haber Karşıyaka Sağlık Müdürlüğü'nden sağlıklı eğitimlere devam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?